неділю, 20 квітня 2014 р.

Великдень





"Українська вишивка",  № 2

З Великоднем!
С Пасхой!

четвер, 17 квітня 2014 р.

Shepherd bunny


Shepherd bunny - The Cricket Collection



 



четвер, 10 квітня 2014 р.

Ласкаво прошу до ательє


Bienvenue dans  l'atelier - «Mon atelier Perles et point de croix»





Побачивши цей дизайн у книжці Françoise Luthier-Dieuzaide «Mon atelier Perles et point de croix», одразу ж виникла думка створити панно з кишенями де буде зберігатися інструмент, якій найчастіше використовується у роботі та завжди має бути під рукою. 

*          *          *          *          *          *          *          *          *          *          *          *          *          *
Взагалі то я не люблю багато писати у своєму блозі, тим більше якщо це не стосується рукоділля.
Але, в останній час дуже прикро від ситуації що склалася навколо. Мене, мешканку південної  України, дуже ображає той факт, що  власниці блогів вирішили розбавити прекрасний зміст своїх рукодільних спільнот політикою, своїми думками з цього приводу, телевізійними чутками і як наслідок неймовірною кількістю не дуже приємних коментарів. Розумію, напрошується висновок - не подобається, не читай, але не думаю, що то є вихід. Це ж просто жахливо, кожний третій українець або росіянин, вважає своїм майже громадянським обов’язком, всім навколо себе висловити свої думки та переконання.    
Я дуже переживаю за те що відбувається  в Моїй країні, останні місяці  не було ні настрою, ні натхнення на створення нових робіт та на читання блогів подруг-рукодільниць.  Тільки моя велика любов і віра у майбутнє Моєї України надихає та дає сили зберегти спокій у власній душі.
Тому, дуже прошу, дівчата, всі ми дорослі і кожен із нас має свою думку та право її висвітлити, але треба розуміти що Ваші слова можуть образити інших. Ми читаємо один одного, радіємо прекрасному, то давайте ж і далі будемо продовжувати це робити. Давайте поважати один одного.
Дякую за розуміння! Всім чудового настрою!

Вообще я не люблю много писать в своем блоге , тем более если это не касается рукоделия.Но , в последнее время очень обидно от сложившейся ситуации вокруг . Меня, жительницу южной Украины, сильно обижает тот факт, что обладательницы блогов решили разбавить прекрасное содержание своих рукодельных сообществ политикой , своими мыслями по этому поводу , телевизионными слухами и как следствие невероятным количеством не слишком приятных комментариев. Понимаю , напрашивается вывод - не нравится , не читай , но не думаю , что это выход . Это же просто ужасно , каждый третий украинец или русский , считает своим почти гражданским долгом , всем вокруг себя выразить свои мысли и убеждения.Я очень переживаю за происходящее в Моей стране , последние месяцы не было ни настроения , ни вдохновения на создание новых работ и на чтение блогов подруг - рукодельниц. Только моя большая любовь и вера в будущее Моей Украины вдохновляет и дает силы сохранить спокойствие в своей душе .Поэтому, очень прошу, девушки, все мы взрослые и каждый из нас имеет свое мнение и право его озвучить, но надо понимать Ваши слова могут обидеть других. Мы читаем друг друга , радуемся прекрасному, так давайте же и дальше будем продолжать это делать. Давайте уважать друг друга. 
Спасибо за понимание ! Всем отличного настроения !